Support » Theme: OceanWP » LifterLMS Course Title and Featured image not showing

  • Hey there.

    I’m using LifterLMS with OceanWP and for some reason the course title and the featured image are not showing.

    Here is what I mean: https://pasteboard.co/JRELioF.png

    I’ve got in contact with LifterLMS plugin and they told me it has something to do with the theme so here I am 🙂

    Thanks for your help!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello,

    Edit the post, scroll down to the title tab in the oceanwp settings section, and check.

    and try to switch to the parent theme and check if it is working that or facing the same issue because on other pages seems working.

    Thread Starter travelb4settle

    (@travelb4settle)

    Hey there.

    It tried that option and many more. https://pasteboard.co/JRP55fj.png

    Still not working. Regarding the second command, I-m not sure of what you mean with “switch to parent theme”.

    Thanks

    Hello,

    Switch to parent theme means, if you are using a child theme, then go to Appearance > Theme and try to enable the oceanwp parent theme to check the issue.

    Thread Starter travelb4settle

    (@travelb4settle)

    I guess I’m not and I can’t find that option… Any other suggestion on how to solve this problem?

    Abhishek

    (@abhikr781)

    Hello,

    I apologize for the delay in response.

    If you are using any lazy load or optimization plugin, disable it, clear the cache, and check.
    and go to Elementor > System Info and share the report with us so that we can take a look.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.