• Beste,

    Wij willen graag de leveringsdatum en afhaallocatie (wanneer gekozen) meesturen in de bevestigingsmail maar wij kunnen hier geen shortcodes van vinden. Zijn deze er of is er een andere manier om dit te realiseren?

    mvg

    Bram

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author PostNL

    (@postnl)

    @brendbulders
    Dit wordt gedaan in een versie die we als pre-release hebben vrijgegeven. Hierin worden de gegevens helaas wel altijd nog in het engels getoond:
    https://github.com/postnl/woocommerce/releases/tag/v4.2.0

    We hebben deze versie uitgebreid getest en het draait nu al bij zo’n 40 gebruikers zonder problemen maar omdat het een pre-release betreft raden we jullie aan om deze eerst te testen op een veilige (test) omgeving. Verwijder eerst de huidige plugin en installeer daarna handmatig de .zip met de laatste versie van de plugin.

    Thread Starter brendbulders

    (@brendbulders)

    Ik weet niet of we op één lijn zitten maar het probleem hebben we helaas nog steeds. Op de website maken we gebruik van de email editor: yaymail. Deze gebruikt ook de shortcodes en ze doen het allemaal op deze na: [yaymail_order_meta:_postnl_delivery_options]. Deze willen we integreren maar dan geef hij de volgende code ipv de afhaallocatie:

    O:36:"WCPN_DeliveryOptionsFromOrderAdapter":6:{s:7:"*date";s:24:"2021-03-10T16:00:00.000Z";s:15:"*deliveryType";s:6:"pickup";s:14:"*packageType";N;s:18:"*shipmentOptions";O:36:"WCPN_ShipmentOptionsFromOrderAdapter":7:{s:12:"*signature";N;s:17:"*only_recipient";N;s:12:"*age_check";N;s:15:"*large_format";N;s:9:"*return";N;s:12:"*insurance";N;s:20:"*label_description";N;}s:10:"*carrier";s:6:"postnl";s:17:"*pickupLocation";O:35:"WCPN_PickupLocationFromOrderAdapter":8:{s:16:"*location_name";s:12:"Bruna (8682)";s:16:"*location_code";s:6:"161392";s:20:"*retail_network_id";s:8:"PNPNL-01";s:9:"*street";s:11:"Molenstraat";s:9:"*number";s:2:"41";s:14:"*postal_code";s:6:"2681BM";s:7:"*city";s:7:"Monster";s:5:"*cc";s:2:"NL";}}

    Is hier een oplossing voor?

    Goedemiddag @brendbulders,

    Bedankt voor jouw bericht. Als je momenteel versie 4.2.0 al hebt geïnstalleerd, kan het probleem mogelijk zitten in de code dat momenteel nog serialized is. Hier is nog geen nieuwe versie voor gemaakt. Eventueel kan je de aanpassingen van de onderstaande link doorvoeren. Het bestand includes/admin/class-wcmp-api.php heet in de plugin includes/admin/class-wcpn-api.php

    https://github.com/myparcelnl/woocommerce/pull/548/files

    Mocht je hier hulp bij nodig hebben dan kunnen wij je hierbij ondersteunen. Zou je in dat geval een (tijdelijke) admin-login van jouw site door willen sturen naar support@postnl-plugins.nl?

    Voor nu wens ik je alvast een fijne avond toe!

    Met hartelijke groet,

    Tim Blom
    PostNL plugin support

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘leveringsdatum en afhaallocatie in bevestigingsmail’ is closed to new replies.