Support » Plugin: Checkout with Vipps for WooCommerce » Legg til hurtigkasse på alle produkter siden

 • Resolved torvalde

  (@torvalde)


  Jeg ser at “Kjøp nå med vipps” kommer opp noen steder, f eks under relaterte produkter på produkt siden. Jeg ønsker å få den under hvert produkt når jeg legger inn en liste av alle produkter eller alle produktene i en kategori, er det mulig?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
 • Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Hei,

  Det er det nok, men det avhenger av måten du legger dem til på. I dag så legges knappene til med ‘hooks’, som er definert av WooCommerce selv om som skjer under utlistingen av produktene. På kategorisider/relaterte produkter og så videre så knyttes dette til hooken

  'woocommerce_after_shop_loop_item'

  – så hvis metoden du bruker kaller på denne hooken så vil det komme “kjøp-nå”-knapp. Hvis ikke, så kommer det an på hvordan listingen gjøres. I utgangspunktet finnes det shortcodes som lar deg legge til en slik knapp hvor som helst, det finnes også metoder du kan kalle på det globale $Vipps-objektet.

  Hvordan lager du disse listene?

  torvalde

  (@torvalde)

  Takk for svar! Er litt ny på dette så jeg forklarer meg litt dårlig.

  Jeg bruker noe som heter Gutenberg blocks, som lar deg bygge om en side med forskjellige “blokker” som du kan søke deg frem til, for woocommerse kan for eksempel en slik blokk være alle produkter. På de forskjellige blokkene her så får jeg ikke opp vipps knappen under hvert produkt.

  Jeg ser at shop vipps knappene kommer fint opp på shop siden, kanskje det er mulig å skrive om shop siden til å se ut som forsiden, og bruke denne isteden…

  Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Takk for infoen! Jeg hadde faktisk ikke tenkt på å teste akkurat det; men det er faktisk helt korrekt at WooCommerce gutenberg blocks ikke støtter *noen* av de eksisterende hooks eller filtere som WooCommerce nå bruker. Det finnes *ett* filter som de har tenkt å fjerne.

  Det er i teorien mulig å legge til knappen i ren javascript, men det vil ta litt tid å få på plass – jeg skal se på å få det til å virke så fort jeg kan.

  I mellomtiden kan du også bruke shortcodes: https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-shortcodes/

  – shortcoden du da trenger er [products], med eksempler på siden over.

  torvalde

  (@torvalde)

  takk for det, fant faktisk akkurat selv også ut at shortcode [products] ser ut til å fungere 🙂

  Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Ja, den vil fortsette å fungere; men vi skal selvfølgelig sørge for at Gutenberg Blocks vil fungere også. Problemet er altså bare at de gjør et fullstendig brudd med alle gamle måter å gjøre det på.

  torvalde

  (@torvalde)

  Så bra! Syns dere har gjort en utrolig bra jobb med denne plugin! Lykke til videre :-). For meg ble denne issue løst ved å bruke [products] shortcode så jeg markerer issue som løst.

  torvalde

  (@torvalde)

  løst

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
 • The topic ‘Legg til hurtigkasse på alle produkter siden’ is closed to new replies.