Support » Plugins and Hacks » RJ Quickcharts » legends not showing

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author randyjensen

    (@randyjensen)


    Hey Justin,

    I’m on the road all day today but am hoping to look in to this tonight. I’m not seeing this bug on my site but I have an idea what may be causing it. Look for an update soon!

    Plugin Author randyjensen

    (@randyjensen)


    OK. I’ve found the issue and will have a new release with a fix soon.

    Right now, if you have more than one chart on a page and some of them are showing the legend and others are hiding it, the last chart on the page will override all others.

    The last 2 charts on your site have the legends hidden. For now, if you show those legends, all legends on the page will show up properly.

    Update coming soon!

    Plugin Author randyjensen

    (@randyjensen)


    OK. 0.5.5 should be showing up in the next few hours. This should fix the legends not showing when multiple charts are on a single page with certain ones hiding the legend and others not.

    If you don’t see the update, try deleting the plugin and re-installing it. This will _not_ delete any of your charts.

    And of course, let me know if you have any issues!

    Thanks! You are awesome at fixing things quickly and adding new features!

    Plugin Author randyjensen

    (@randyjensen)


    😀

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘legends not showing’ is closed to new replies.