Support » Plugin: BJ Lazy Load » Lazy Load on home page does not seem to work

  • sdawales

    (@sdawales)


    Hi all,

    First off, thanks for the great plugin.

    I’ve been working on my site to try and optimize it the best I can and I have an issue with LL on the home page. On the audits using the lighthouse chrome extension, I constantly get an offscreen images warning “Consider lazy-loading offscreen images to improve page load speed and time to interactive”.

    I am using the Divi theme to rotate three images and some text overlay and it seems to be working well but those images as well as images below the fold don’t seem to be lazy loaded. Is there a particular setting I may be missing?

    I am also using W3 total Cache and Autoptimize and inlining & deferring css but even with those deactivated and just BJ activated, I get the same result.

    Would anyone have any suggestions to what may be going on or anyone who can point me in the right direction. I would very much appreciate the help. Thank you.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • It looks like support is gone but has anyone had a similar experience? Thanks.

    wahhadesign

    (@wahhadesign)

    I’ve been having the same issue. It doesn’t seem to eliminate the lazy loading request from Lighthouse. Seems BJ’s support isn’t answering many people’s questions on this forum. Did you have any luck?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.