Support » Plugins and Hacks » Use Google Libraries » [Resolved] "Lazy Load" and "FancyBox for WordPress" not working after update

[Resolved] "Lazy Load" and "FancyBox for WordPress" not working after update

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • I’m getting the same problem. In addition, my slideshows don’t work and the site is now taking an average of 3mins load or timing out. I’ve had to disable this plugin.

    Plugin Author Jason Penney


    I need more information if you want any help. You both have the same issues with the same plugins?

    Can you tell me exactly what’s happening and what steps I can take to reproduce the problem? Have you turned on WP_DEBUG and checked the logs?

    There are a number of FancyBox plugins, some of which seem incompatable with WordPress 3.5, so I’m not sure which one you mean. Could I get a link?

    Fancybox-Plugin: http://plugins.josepardilla.com/fancybox-for-wordpress/
    Lazy Load Plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/lazy-load/

    Both plugins work fine until I activate this plugin and afterwards no images are shown – just the border of the thumbnail – and if i click on the area inside the border the fancybox also doesn’t open.

    Hi Jason,

    Thank you for the very quick response. I deactivated and deleted lazy load and fancybox as I can live without them, but after checking with firebug, the culprit was bwp minfiy (which I deleted some time ago). I’ve now deleted it from my cpanel and all conflicts are resolved.

    Plugin Author Jason Penney


    ksaffy, Thanks for the update. It was discovered recently that BWP Minify isn’t yet fully compatible with WordPress 3.5, which uses protocol relative URL registration. UGL uses the protocol relative URL feature, because it greatly reduces the complexity to support https.

    Hopefully BWP Minify will be updated to fix this!

    Heiko, is there any chance you also are running this plugin?

    No, I’m using Autopitimize (http://wordpress.org/plugins/autoptimize/)

    It may not help with your other plugin conflicts, but with autoptimize, I get the same problem – no slideshow showing and javascript errors (coming from autoptimize).

    Ha, autoptimize. To be clear; javascript autoptimization not always works out of the box. On the autoptimize admin-page there is a input field to specify javascript to be excluded from being autoptimized. This should help you make it work for your specific setup.

    Plugin Author Jason Penney


    Heiko, have you tried fuuta’s suggestion?

    I’ve removed the fancybox and lazy load plugins because they were some kind of blingbling

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] "Lazy Load" and "FancyBox for WordPress" not working after update’ is closed to new replies.