WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Latest version not working

[Resolved] Latest version not working

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello, not working for me neither.

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    @jsandlund: It appears that your caching plugin is not properly set up. At the bottom of the page’s source there is a message saying:

    WP Super Cache is installed but broken. The constant WPCACHEHOME must be set in the file wp-config.php and point at the WP Super Cache plugin directory.

    I’d recommend resolving this issue with WP Super Cache which should allow SLB to load properly if scripts are being cached by WP Super Cache.

    Another way to test is to temporarily deactivate WP Super Cache and see if SLB is then working properly after clearing your browser’s cache and reloading the page.

    @tatianapesnya: As the vast majority of users’ issues with SLB are specific to their particular WordPress setup (see above), please have a look at the instructions for reporting issues so that your issue can be properly evaluated.

    Thanks.

    @archetyped,

    Many thanks for your support! I fixed the WP Super Cache (completely uninstalled now) but the lightbox still isn’t working. I set up another test page with 2 images. One is externally linked, and the other was added via wordpress. Neither work.

    http://jsandlund.staging.wpengine.com/new-post/

    Thoughts?

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    The first image was inserted without a link. SLB requires links to media so that it knows what to display in the lightbox. Wrapping the inserted image in a link to a larger version of the image should do the trick.

    The second image is properly linked and I can confirm that it is not working. This is because something is keeping SLB from loading fully. The most likely causes of this is that the theme is causing a conflict or there is a conflict with another plugin.

    The simplest way to test if the theme is causing an issue:

    1. Temporarily switch to one of WordPress’ default themes (e.g. TwentyTwelve)
    2. Clear the browser’s cache and reload the page

    If SLB works properly then the issue is with the theme. The theme you’re currently using, Good News, appears to include its own version of jQuery, which means it may also be deregistering WP’s own official version of jQuery. If so, then all plugins that require WP’s version of jQuery (such as SLB) will not be loaded properly.

    The simplest way to test if there is a conflict with another plugin:

    1. Deactivate all plugins except for SLB
    2. Test to make sure that SLB is now working properly
    3. Activate a plugin
    4. Reload the page to test if SLB is still working properly
    5. Continue activating a single plugin and testing if SLB continues to work properly
    6. When SLB stops working, you have identified the plugin that is causing a conflict

    My recommendation would be to check for an issue with the theme (using above instructions) first. If SLB still is not working, then proceed to test for conflicts with your other plugins.

    Let me know what you find.

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    Closed due to inactivity.

    Please update thread if you are still experiencing an issue.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Latest version not working’ is closed to new replies.