Support » Plugin: WP Review » Latest Update – half stars don’t appear

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Hi @tinkertravels,

    Do you mean the rating output or input? Can you please share me a screenshot or URL where half stars do not work? Currently, it works correctly for me.

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  truongwp.

    I have the same problem reported by tinkertravels. All ratings display as 5 stars regardless of the actual rating.

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  goluboy.
    Plugin Support Suraj Vibhute

    (@suraj78)

    Hello @goluboy,
    Could you please share the post URL where I can check it?

    Thank you.

    Hi,

    Here you go:
    https://imgur.com/a/iXCLx9E

    All stars are 5 regardless of the score.

    My site is my username dot com then click on one of the shoe articles from the gear page. Then if you scroll you will see the review area.

    Hope you can help, as every page has this on my site, and might have to find alternative as its missleading

    Where the review says ‘durability, cushioning etc’ a lot of these are 4.3, 4.5, 4.8 etc but show 5 stars and the overall stars is wrong too.

    Also, another thing i have noticed is the rich snippet for the stars don’t appear on google for any of my posts!

    Thanks

    Plugin Support Suraj Vibhute

    (@suraj78)

    Hi @tinkertravels,

    Looks like inactive color is different but is also the dark color, please check this screenshot http://take.ms/kpiZL

    Please go to Dashboard >> Settings >> WP Review >> Global >> Styling tab and set different inactive color http://take.ms/Y9LPv

    Global color will not work if you have set the custom layout in the single post, then you have to change the inactive color in the single post.

    Please let me know if this works for you.

    Looking forward to helping you.

    Thank you.

    Hi still not working,

    Global styling inactive colour set to grey:
    https://imgur.com/a/dtjeeJH

    Within the post, option to select inactive colour is disabled:
    https://imgur.com/a/nR8eRGZ

    So it’s all set ok from what I can see globally, but no option to set within the post settings, however within the post, it looks like its picking up the grey anyway from within the dashboard preview.

    Any ideas?

    Plugin Support Suraj Vibhute

    (@suraj78)

    Hi,
    Could you please click on the inactive color picker in the global setting and see if it is empty or hex code is present in the input field? http://take.ms/fiDtF

    Thank you.

    Hi @tinkertravels,

    Please make sure that global Inactive color option contains some value https://imgur.com/a/dtjeeJH. I guess it is empty. Currently, on the frontend, it is using CSS color from parent tags for inactive color.

    Ah yes, thats it, the HEX code wasn’t there. It’s working now. thanks guys 🙂

    The other issue was all my posts using the star review don’t show the stars on the Google search results?

    Plugin Support Suraj Vibhute

    (@suraj78)

    I am glad that issue is resolved now. Btw you can also set custom colors in the single post by enabling Custom Layout option in the single post.

    Also, we will be adding default color in the upcoming update, so other users don’t face the same issue.

    Regarding the Google Search Results, is it happening after updating the plugin or are they not showing even before that?

    I have checked your post and the structured data is fine, you can test your post here and see Google is detecting review schema or not https://search.google.com/structured-data/testing-tool/

    If structured data is present but not appearing in the Search Results that means Google has decided not to show it. Google updates this periodically so you don’t need to worry about that.

    Hope this helps.

    Thank you.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Latest Update – half stars don’t appear’ is closed to new replies.