Support » Plugin: Elementor - Header, Footer & Blocks » Lastest Revision 082619

  • There is a bug in this revision that prevents the opening of Headers or Footers in Elementor Pro! View version 1.1.3. Please update as soon as possible. Had to revert to older version.

    • This topic was modified 2 months, 3 weeks ago by  favaworks.
    • This topic was modified 2 months, 3 weeks ago by  favaworks.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Nikhil Chavan

    (@nikschavan)

    Hello @favaworks,

    Apologies for the inconvenience, Can you try flushing the permalinks once?

    Just go to Settings -> Permalinks and click save.

    I did as you requested.

    “Sorry, the content area was not found in your page. You must call the_content function in the current template, in order for Elementor to work on this page.”

    This is what I get when I try to access the header or footer AFTER your revision. Reverting back.

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by  favaworks.
    Plugin Author Nikhil Chavan

    (@nikschavan)

    Hello @favaworks,

    I have just pushed v1.1.4 which flushes the permalinks and the error does get resolved. Can you try updating to this version?

    Thank you! You fixed it! It appears to be working now.

    Plugin Author Nikhil Chavan

    (@nikschavan)

    I am glad that this error has been fixed @favaworks,

    Can you update the rating for the review as this should have been a support thread instead of a review of the plugin and it’s functionality?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this review.