Support » Plugin: Elementor Website Builder » Last update broke the site

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • gnode

    (@gallivantingnomad)

    I have issues since the last update too. My site is up but not functioning properly and I get PHP Errors

    Fatal error: Uncaught Error: Argument 1 passed to Elementor\Controls_Stack::sanitize_settings() must be of the type array, string given, called in /home/nimdacrinum/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 987

    Seems this causes the issue: Cannot declare class Elementor\\Controls_Stack, because the name is already in use in /wp-content/plugins/novaworks/includes/extensions/elementor/override/includes/base/controls-stack.php on line 0

    Thread Starter msdesignfoto

    (@msdesignfoto)

    So any update on this? Our sites continue to not open, and there already was a recent update on Elementor. I’m having the plugin disabled for now.

    Lucky for my site, only a few pages are built with Elementor, and their content is fairly basic and translates well into a normal non-elementor page. But I assume there are lots of sites out there with BIG issues.

    Please fix the plugin.

    Thread Starter msdesignfoto

    (@msdesignfoto)

    No update yet? Please solve this. Its been months and I’m pondering to replace Elementor for my affected websites…

    Thanks!

    Thread Starter msdesignfoto

    (@msdesignfoto)

    Ok just a feedback here, if this helps anyone. I was having some issues with other plugins with the same or very similar symptoms, so I went to our CPanel > PHP options and raised the Memory limit to the double (256M).

    Now Elementor is active again and the site is loading without issues.

    Check that out and see if that helps.

    And Elementor staff in the forums, thanks for not saying a word. Problem is solved, but not thanks to you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Last update broke the site’ is closed to new replies.