Support » Plugin: Envato Elements - Photos & Elementor Templates » Token activation problem on version 2.0.2

  • [EDITED]
    last problem fixed by refreshing permanliks.
    Thanks to the support who helped me by email.

    [EDITED]
    So After uptaded to version 2.0.2, the token activation didn’t work for me on both localhost and live website. Now it seems to work fine on live site but on localhost it still throws an “Unexpected Error” when trying to reset the plugin or display the kit page.

    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by Fissunix.
    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by Fissunix. Reason: Problem Half fixed
    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by Fissunix. Reason: Problem fixed by refreshing permanlinks
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author dtbaker

    (@dtbaker)

    Hi @fissunix

    We have just released version 2.0.3 of the plugin.

    Could you please update and try again.

    Interesting issue with localhost and an “Unexpected Error”. Can you please reach out to me at extensions@envato.com and I’d love to help you debug and solve that particular error.

    Thanks heaps,
    Dave

    Thx Dave, Problem fixed with your help by email.
    Thank you for this nice plugin !

    leapnames

    (@leapnames)

    Any idea why the free kits are not loading properly @dtbaker ? I’m getting an error each time I try. I’ve cleared the cache and reset the plugin.

    Plugin Author dtbaker

    (@dtbaker)

    Please reach out to me at extensions@envato.com @leapnames so I can help debug that issue. It could be that the hosting provider is blocking access to the free kits we’ve got hosted.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this review.