Support » Plugin: Easy SwipeBox » Last image empty bug

  • Resolved shippin

    (@shippin)


    Hey,

    Thanks for creating this great plugin!
    I have an issue on my website, that on mobile, the last image in the slideshow lightbox is empty – stuck on “Loading”.

    I would appreciate if you can tell me what is wrong- See this page:
    http://www.annarosen.com/product/andy/

    You have to click on the images below the main product image, then click next until the last one.

    (use inspect element -> view as mobile phone)

    Thanks for any help!
    Yonatan

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Leonardo Giacone

    (@leopeo)

    Hello @shippin,
    thanks for sharing the issue.

    It looks like this strange behaviour has been triggered by the Pinterest share button:
    the button href contains the .jpg extension, so it’s detected as image link and treated as an image link.
    Swipebox tries to open it in the lightbox, but it fails.

    How to solve this:

    * if you can edit the “sharing buttons” template, add no-swipebox class to Pinterest link.
    * If you cannot, you can exclude this link via Easy Swipebox setting page. Navigate to Autodetection tab, add the Pinterest link selector (.social--sharing .pinterest) in the “Exclude links” field. You can add multiple selectors, separating them with commas.

    Please, let me know if the trick is working.

    All the bests,
    Leonardo

    Hey Leonardo,

    Thank you so much or your reply.
    I have added an exclusion for the pinterest and it works great now.

    Thanks again for this great plugin, I have tried more than 5 different ones until I found yours that works perfectly.

    Best,
    Yonatan

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Last image empty bug’ is closed to new replies.