WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Last blogpost doesn't show up on startpage

[Resolved] Last blogpost doesn't show up on startpage

  • robertsal

    @robertsal

    I am having trouble with posting new blogposts in my wordpressblog. When I write a new post it shows up in the widget “latest posts”, but not in the main area on my startpage. I´m going crazy over this because visitors can’t see that im updating my blog anymore.

    link to my page: http://www.framtidenskollektivtrafik.se (“future public transports”in swedish)

    as you see the latest post in the main area is from nov 23, but if you look at the widget in the right colum there is a newer post “creating desire” from nov 29…

    Thankful for any help!
    //Robert

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    Under Graphene Options, check:

    General >> Front Page >> “Front page posts categories”

    robertsal

    @robertsal

    Thanks kjodle! It solved the problem 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Last blogpost doesn't show up on startpage’ is closed to new replies.
Skip to toolbar