WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] “Large” Image Resize Not Working

[Resolved] “Large” Image Resize Not Working

  • I am having an issue inserting an image. This is kind of an odd one.

    I am able to re-size the image to “thumbnail”, “medium” and just insert the “full-size” but I am not able to re-size to a “large” size.

    Anyone else have that problem?

    It is happening with all images I upload.

    Here is what the window looks like when I try to insert an image:
    Screenshot

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    At a guess, I’d say that, in the example you provided, your full size image is smaller than the Large image dimensions set in Settings/Media.

    Thanks esmi. you got it!

    I’m still stymied by something related to this.

    I tried setting my media sizes as:

    • Thumbnail: 200×200
    • Medium: 400×400
    • Large: 700×700

    and I upload an image that is originally 1000×800. When I then try to insert the image in the post, the ‘large’ size is unavailable; I can only select from thumbnail, medium and full-size.

    M’aidez? Merci…

    Ahem, never mind. The catch is that you have to have WP generate the new images, either by re-uploading them or by using something like

    http://wordpress.org/extend/plugins/regenerate-thumbnails/

    Noob.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] “Large” Image Resize Not Working’ is closed to new replies.