Support » Plugin: JM Twitter Cards » Large image not populating on Twitter

  • kymberlee

    (@kymberlee)


    Hi there! I just downloaded this fabulous plugin and set everything up as noted. When I am inside the editor of my post and click on the “open modal”, the preview shows the large image below text as expected.

    However, when I try to share to Twitter, the image is smaller and on the left (like a thumbnail). I have tried everything I can think of. Any help you can offer would be very much appreciated.

    Note: It does say that this plugin hasn’t been tested on my theme. I’m still hopeful. 🙂

    Thank you!

    • This topic was modified 9 months ago by kymberlee.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Are you no longer offering support on this plugin? I would love help if you’re willing. Thanks!

    Plugin Author jmau

    (@jmlapam)

    I’m sorry, been quite busy.

    it says it’s not tested but it should be compatible. I’ve designed it for the long run.

    The problem here is that you haven’t set an image for home page. I see it on source code. Use option page settings to do so. Home page is a little bit particular.

    I understand. Thank you for your time!

    I set a home page image which I now see in the code.

    I disabled twitter cards in Yoast to be sure there was no conflict.

    I looked at the tutorial videos on the plugin.

    I’m still getting the same thumbnail image instead of large image when I post to Twitter.

    Am I missing something?

    Thanks so much for your help.

    Warmly,

    Kymberlee

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Large image not populating on Twitter’ is closed to new replies.