Support » Plugin: qTranslate X » Language tags in frontend in excerpts

  • Hello,

    I have a problem… In a custom post I can translate easily all the fields when changing the flags, even the excerpt. But when i go to the homepage, everything is translated except the excerpt ! I see the language tags and both languages instead. The “id” of the field is “excerpt” so it should be included by default by the plugin, so what’s wrong ? Can someone help me with this ?

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • What theme and other plugins you use?

    Try to reproduce the problem under a simpler configuration with as many plugins off as possible and with one of the standard themes, like “Twenty Thirteen”, “StoreFront”, etc. This may help you to figure out which plugin is in conflict.

    Hello Terry !

    I use the theme DeCorum. When I deactivate all my plugins (except qTranslate X) the language tags are still on the frontpage. The posts are custom posts so if I use a simple theme they don’t appear…

    Have you tried a different theme?

    DeCorum is a commercial theme, so I can not test it here.

    Plugin Author John Clause

    (@johnclause)

    I am sorry for your trouble. We currently do not have resources to answer support questions for free and rely on the community to provide a possible solution, which seems to work well in many cases. Many thanks to our active community members who take a good time to answer people’s problems!

    Most of the problems should be resolvable with https://qtranslatexteam.wordpress.com/integration/ and https://qtranslatexteam.wordpress.com/troubleshooting/.

    We need to figure out a way to monetize the support and further development. We would highly appreciate if you take about 5 minutes of your time to respond to the survey linked here: https://wordpress.org/support/topic/what-is-the-future-of-qtranslate-x/

    Any ideas and additional input are also welcome, use the same thread linked above for everyone to see your thoughts.

    Thanks a lot!

    Hello,

    Thanks everyone for your answers. I’ve finally solved the problem. In the theme files the excerpt tag was a custom tag created by the theme author. So I replaced all the custom excerpts with the default wordpress excerpts and it worked like a charm !

    Thank you for your help !

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Language tags in frontend in excerpts’ is closed to new replies.