Support » How-To and Troubleshooting » Language pack doesn't work

Language pack doesn't work

  • hello guys,

    something strange is happening with my site: suddenly my “portuguese site” become an “english site”, including the administration area. The wp-config file is configured correctly, there is a file (wp-content/languages/pt_BR.mo – it’s correct language), but the site is in English .. look wp-config file:

    [Code moderated as per the Forum Rules. The maximum number of lines of code that you can post in these forums is ten lines. Please use the pastebin]

    Otherwise, the site works normally ..

    Can you help me?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • does anyone know what’s going on? follows the file wp-config:

     * O idioma localizado do WordPress é o inglês por padrão.
     * pt_BR.mo em wp-content/languages e altere WPLANG para 'pt_BR' para habilitar o suporte
     * ao português do Brasil.
    define('WPLANG', 'pt_BR');
    /** Sets up WordPress vars and included files. */
    define('SUNRISE', 'on');

    My site is in english…(!)



    Forum Moderator

    Is your theme translation-ready? Does it have a Portuguese translation file as well?

    Hello esmi … thanks for your reply. Yes, my theme is translation-ready … but that’s not all, ok? The admin area is in English … even though my theme was not translated this would not affect my panel … the problem is not the theme, wordpress is in English .. and I do not know why ..

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Language pack doesn't work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar