WordPress.org

Forums

WP-Polls
[resolved] language de (german) (17 posts)

  1. Nino
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello to all!

    I copied the de_DE to wp-content/languages.
    wp-config has de_DE
    all other plugins are working fine in German
    wp-polls still not
    Did I forget something?
    Or do I have to copy to a location somewhere at wp-content/plugins/wp-polls?

    Thanks in forward for help! :-)

    https://wordpress.org/plugins/wp-polls/

  2. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Download wp-polls-de_DE.mo https://plugins.trac.wordpress.org/export/880233/wp-polls/i18n/wp-polls-de_DE.mo and wp-polls-de_DE.po https://plugins.trac.wordpress.org/export/880233/wp-polls/i18n/wp-polls-de_DE.po and place it in /wp-content/plugin/wp-polls/

    Then go to WP-Admin -> Polls -> Polls Template (restore all templates to default)

  3. Nino
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Lester,

    thank You very much for help. All is working fine!

    I made the same thing with a Spanish site, but there it is not changing. Do You have a tip, what I can do further?

    I copied the files also in /wp-content/languages/

    Thanks in forward

    Nino

  4. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    For Spanish

    https://plugins.trac.wordpress.org/export/881785/wp-polls/i18n/wp-polls-es_ES.mo and https://plugins.trac.wordpress.org/export/881785/wp-polls/i18n/wp-polls-es_ES.po to /wp-content/plugin/wp-polls/ and then the usual, go to WP-Admin -> Polls -> Polls Template (restore all templates to default).

    The Spanish translation is about 5 years old, so it might be dated

  5. Nino
    Member
    Posted 1 year ago #

    so I did, but does not work.

    could there be a change within this 5 years?

  6. Nino
    Member
    Posted 1 year ago #

    what is strange:
    I deleted now the plugin
    installed it once again
    and before activating I copied the files in the directory
    then I activated the plugin
    I went WP-Admin -> Polls -> Polls Template to restore all templates, but noone changed is settings

  7. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yes 5 years is a long time and the string might change and will not work.

  8. Nino
    Member
    Posted 1 year ago #

    uhhh, so I have to translate it manually :-(

    no prob

  9. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If you do it, do send it to me, so I can update it =)

  10. John
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello, I tried the above with FR translation and doesn't work.
    I created my own .po files, as the existing are old, uploaded them at the plugin's root folder, restored all templates to defaults and still no translation displaying...

    Any clues?

  11. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Is your website in German in the first place? Did you try the translation from https://plugins.trac.wordpress.org/browser/wp-polls/i18n/

  12. John
    Member
    Posted 10 months ago #

    No it's in French.
    I produced both files wp-polls-fr_FR.mo and wp-polls-fr_FR.po (based on wp-polls.pot) and put them at plugin's root folder and then restored all templates defaults but nothing changed.

    I also tried the same with the 6 years old FR files at https://plugins.trac.wordpress.org/browser/wp-polls/i18n/
    with same results.

  13. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Ops my bad, it is French.

    But anyway, I can't reproduce your problem.

    1. I downloaded the wp-polls-fr_FR.mo and wp-polls-fr_FR.po https://plugins.trac.wordpress.org/browser/wp-polls/i18n/
    2. Place both files in /wp-content/plugins/wp-polls/
    3. Edit wp-config.php to use define ('WPLANG', 'fr_FR');
    4. And it works for me, see the Screenshot http://i.imgur.com/ywfgGcJ.png

  14. John
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes, I'm doing exactly the same process but no way to make it work...
    No problem. I'll leave it that way for the moment and if you have a new idea just let me know.

  15. John
    Member
    Posted 10 months ago #

    Problem solved as far as I'm concerned: another plugin was blocking the translations - probably because they are at root folder. Disabled and everything works as it should. Thanks for your assistance!

  16. Amir Maskani
    Member
    Posted 9 months ago #

    hi. how i can add persian lang to wp-polls?

  17. sir_arles
    Member
    Posted 8 months ago #

    I had the same problem with Spanish, but the .po and .mo files seem to be up to date and work fine now.

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.