Support » Plugin: Advanced Product Labels for WooCommerce » “Label” colours not working

  • Colours work for “On Image”, but when I use the “Label” option none of the colour selections work and the text is always BLACK with no background colour. I am using the Storefront theme. It was working with earlier versions of WordPress. Any ideas?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Dima Holovnia

    (@dholovnia)

    Hi,

    Please provide site url.

    Regards,
    Dima

    Hi Dima

    I’m testing your plugin and I’m having the same problem.
    At the beginning everything was ok, and then stopped putting colors in the labels.
    Is it because I have WP 4.8?

    Best Regards
    Fernando
    HOTIdeias PT

    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  HOTIdeias PT.
    Plugin Author RazyRx

    (@razyrx)

    Hi @hotideias,

    Please provide your site URL.

    Regards,
    Oleg

    Hello Oleg

    First of all thank you for the possible help.

    The site in question is https://hotmassagens.com (attention that is with adult content ok).

    The place where we put the plugin to do the labels was here
    https://hotmassagens.com/femininas/

    The test was already done and was giving good results, but so out of nowhere (I think because of some update of WP I think better opinion) stopped doing as configured.
    Another mistake I made was to create a new “Label” even without “connecting” to any “product”, after recording all “products” have this “label” active.

    Thanks again and congratulations for the Plugin we will certainly buy the premium version soon.

    Best Regards
    Fernando
    HOTIdeias

    Plugin Author RazyRx

    (@razyrx)

    Hello @hotideias,

    What label is displayed incorrect?
    On page https://hotmassagens.com/femininas/ I see this labels NOVO ENSAIO and NOVIDADE on different products.
    Please provide some more explanation what is not working.
    Also will be great if you can provide screenshot of settings for label, that doesn’t work correct.

    Regards,
    Oleg

    Hello Oleg

    The 2 labels created were the same ones, “NOVO ENSAIO” and “NOVIDADE”.
    Yes the labels have been placed on different “products”.

    Even if it is configured well (I think – together images) the 2 “labels” do not have their respective color (previously configured), the labels will be without the border with the desired color respectively
    “NOVO ENSAIO” – Border – Pink
    “NOVIDADE” – Border – Red

    Together I send link (cloud) with the images I made for better observation ok?
    https://447iu0.s.cld.pt

    Best Regards
    Fernando
    HOTIdeias

    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  HOTIdeias PT.
    Plugin Author RazyRx

    (@razyrx)

    Hi @hotideias,

    Please check JavaScript errors on label edit page after color select.
    If there is no errors, then please try to deactivate other plugins. Must be active only WooCommerce and label plugin.

    Regards,
    Oleg

    Hello Oleg

    Thanks for the tip.
    After some experiences (and nothing works) and after 2 updates your plugin seems to be TOP at least for now I think it’s OK

    From here I leave my thanks for your help.

    Big hug
    Fernando
    HOTIdeias Portugal

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘“Label” colours not working’ is closed to new replies.