Support » Fixing WordPress » Kubrick repeat-y background images and Mozilla

  • SpeekGeek

    (@speekgeek)


    I am developing a new theme for my page using the Kubrick template and I have just got it how I like it, but when I browse my blog the background image does not display in patches. This bug only happens when I am using Mozilla Firefox or Firebird but works ok in IE.

    This is my development page:-
    http://solarplex.us

    I noticed the same thing happens with this other guy’s blog also:-
    http://www.cruzcontroller.com/blog/index.php

    I have a less modified blog on the same web host and it works fine, therefore I think it is the template modifications I have done:-
    http://burnsideboulevard.com

    Any help or hints would be greatly appreciated. Thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • satoshi

    (@satoshi)

    Works fine for me… I’m using Mozilla Firefox 1.0 here, no issues at all…

    scande

    (@scande)

    Same for me. I’m using Firefox 1.0.1 and everything looks fine. I even clicked on Archives and Catagories like you said….

    Root

    (@root)

    Its a FF bug. What model are you using ?

    SpeekGeek

    (@speekgeek)

    I was seeing the bug with FireFox 0.9 and also FireBird 0.7

    But I just upgraded to FireFox 1.0.1 and it is all clean now.

    I would not have thought it was a FF bug, but there you go.

    Thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Kubrick repeat-y background images and Mozilla’ is closed to new replies.