Support » Plugin: SEO Booster » Keyword to link not working

  • Resolved Feruz Khamidi

    (@malinaparty)


    Hello, keywords to link are not working on posts and pages, i am using the free version of plugin, i tried disabling all plugins but still it didn’t work, what may be the reason?
    Just made a new installation or WordPress but still no luck.

    • This topic was modified 5 months, 4 weeks ago by Feruz Khamidi.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • attached links to screenshots, am I doing correct?

    https://ibb.co/jVxVt4Z
    https://ibb.co/8dHLfgN

    I highlighted the “coordinate” keyword in post, it isn’t linked.

    Plugin Contributor Lars Koudal

    (@lkoudal)

    Hello Feruz

    You are doing things correctly, there have been many bugs with the keyword injection module – which I hope have been fixed with the latest release, 3.5.20

    I just pushed the button on a much-improved version where the keywords should be injected properly.

    I expanded the functionality also, meaning you can choose to replace only the first occurrence or each time the keyword is in the text.

    Keep in mind: The plugin will not inject keywords into headlines, eg <h1>, <h2> and so on. It also tries hard not to inject any link into an existing link and so on.

    Version 3.5.20 should also be UTF8 compatible, so non-English websites should get much more enjoyment out of this feature now 🙂

    Please check it out and let me know if there are still any problems or you have suggestions for improvements.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.