Support » Plugin: All-in-One WP Migration » keeps spinning but won't export

  • Hi guys, we love your plugin and have used it for a while. However we must say the most recent version does not seem stable, and also lacks the featured we loved i.e. being able to separately backup the database, files, plugins, themes, etc. rather than being forced to do massive backups of all the above, which is difficult on some sites.

    View post on imgur.com

    “Done creating an empty archive.” and/or
    “Done retrieving full list of files.” (I forget the exact wording)

    For example, the above screen(s) just keeps spinning sometimes. We’ve double checked file permissions, user ownership, etc. and disabled all plugins in case of conflict. In the past your plugin wouldn’t work sometimes on very large sites, so we also checked that backup zips and other large files were deleted, but no luck.

    If you have any advice it would be very appreciated. Also, we kindly request you bring back the features that your plugin had before. Cheers!

    P.S. old version works fine:
    http://downloads.wordpress.org/plugin/all-in-one-wp-migration.2.0.4.zip

    https://wordpress.org/plugins/all-in-one-wp-migration/

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Plugin Author Yani Iliev

    (@yaniiliev)

    littlebizzy,

    Advanced options is coming back by the end of the week. We didn’t have time to finish it for this release. I am sorry for any inconvenience.

    About the problem, could you check wp-content/plugins/all-in-one-wp-migration/storage/error.log
    Does it say anything useful?

    I have the same problem. After clicking on export to file, an overlay with the message “Done creating an empty archive.” appears and nothing happens.
    there is no error.log in the directory wp-content/plugins/all-in-one-wp-migration/storage
    just an index.php (content: <?php // silence is golden) and a status.php (content: {“message”:”Done creating an empty archive.”,”total”:0,”processed”:0,”type”:”info”})

    and a folder was created with some kind of random name

    It worked after I deactivated this plugin https://wordpress.org/plugins/wp-require-auth/

    Just an update that even with the latest version 3.2.2 this is still an issue for us sometimes, for importing. It often gets stuck i.e.

    – “unpacking archive”

    …or similar screens that keep spinning but don’t resolve.

    Also just a suggestion that perhaps the plugin can check for proper owner/permissions before beginning, so that you don’t suddenly see “can’t upload to…” types of errors after an import, which sometimes takes a few hours on large sites. In general I think maybe more specific errors messages would be amazing. Cheers!

    Plugin Author Pim J. Iliev

    (@pimjitsawang)

    Hi littlebizzy,

    Thank you so much for your suggestion. We will see what we can do in the future version of the plugin.

    Also, the fixed version (https://www.dropbox.com/s/r0598pk2t48y9vh/all-in-one-wp-migration.zip?dl=0) is supposed to fix the issues you addressed. Please give it a try. 🙂

    Best,

    Having the same issue. Driving me freaking insane.

    FYI for the Pim and anyone else… I just came across the issue after successfully using the plugin for a few weeks. Same thing… Stuck on “Done creating empty archive.” However webinger’s note about the requireauth plugin made me think of my recent changes around the time it stopped working. I added an auth_redirect(); function redirect to the login page and require my users to login (internal intranet). Once I commented out that line the plugin seems to be working as it should.

    Hey chiefTomato. Any idea how I would do that for my site? What’s the process? I’m not as savvy as the rest of you!

    Do what? The redirect to lock down your site to only members? There are quite a few plugins that can help. One I used in development for a while was WordPress Access Control. https://wordpress.org/plugins/wordpress-access-control/ One checkbox does it for you. If you want a simple option and can edit your functions file. without the extra bells and whistles and need to keep up with plugin compatibility/updates. Add the below to your functions.php.

    //If we are not logged in and not on the login page then direct us to the login and redirect to requested page after successful login
    add_action('init','is_logged_in');
    function is_logged_in() {
    	if ( !is_user_logged_in() && !is_login_page()) {
    		auth_redirect();
    	}
    }
    
    // Determine if we are on the login page
    function is_login_page() {
        return in_array($GLOBALS['pagenow'], array('wp-login.php', 'wp-register.php'));
    }

    Vanilla WP install, no other plugins, and still having this issue.

    FredrikBorgstrom

    (@fredrikborgstrom)

    Export to file doesn’t work under PHP 7 with version 4.17 of the All-in-one WP plugin.

    Ran it under php 5.6.0 instead where it worked. Don’t know if it works under other php 5.6.x versions, but I would assume it does.

    Plugin Author Pim J. Iliev

    (@pimjitsawang)

    Thank you so much, FredrikBorgstrom for reporting us the problem.
    I have informed the engineers to take a look further.

    Plugin Author Pim J. Iliev

    (@pimjitsawang)

    I would like to give you an update, FredrikBorgstrom.

    The engineers just tested the plugin with PHP 7.0.0 as well as 4.x, 5.x and 6.x and it works great.
    Is it possible that the problem is due to your PHP configuration?
    The engineers will be more than happy to take a look further if you reach out to us at support at servmask.com

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘keeps spinning but won't export’ is closed to new replies.