Support » Fixing WordPress » Keeps going back to default template

  • Robin

    (@hismuse)


    I just changed my blog from roadlessunraveled.com/blog to taking out the /blog. Now, for some reason, the default template keeps coming back and it looks all screwed up. I go back into the cpanel and get the current theme. It’s happened a few times already.

    Any idea?

    http://www.roadlessunraveled.com

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Robin

    (@hismuse)

    I really have no idea what’s going on…it’s still doing it.

    Samuel B

    (@samboll)

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Froadlessunraveled.com%2F

    My guess – errors #4 and on are breaking your page.

    Also, you may want to read this:
    http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

    Robin

    (@hismuse)

    Thank you. Hopefully that did it, I deleted the cache folder and updated the permalinks. It says something about including a redirection in the .htacess to your previous address, is there directions of where to do that?

    Robin

    (@hismuse)

    Nope, not fixed…still doing it.

    Robin

    (@hismuse)

    Out of frustration I’ve deleted the default theme, hoping that will solve it for the time being.

    Robin

    (@hismuse)

    Yep, now that I took out the default theme it’s blank.

    Robin

    (@hismuse)

    I put the default theme back so at least it’s not blank but it keeps going back to the default theme even when I request a different theme as the default. Ugh!

    yosemite

    (@yosemite)

    Paths, permissions and db is what I keep wondering about, and none of that is easy to check/communicate in this medium.

    When you refreshed/updated permalinks did you get a box with the rewrite rules written in it at the bottom of the page? If so, you need to cut and paste that into your .htaccess.

    Robin

    (@hismuse)

    I didn’t notice anything like that but I could have potentially just not seen it. It seems ok now and I haven’t touched it in hours.

    Robin

    (@hismuse)

    It’s still screwed up although now I decided to use the default theme because it just wasn’t worth the agrivation but I have someone designing me a new theme soon and I don’t want it to keep switching to the default.

    yosemite

    (@yosemite)

    Careful, lotsa errors:
    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Froadlessunraveled.com%2F

    Looking at your ‘supposedly_clean’ theme up now and I don’t see anything else unusual. My Apache and php versions are the same as yours (no problem there). I am disappointed the current theme uses @import for your style sheet, but I imagine with all the themes you’ve tested that can’t always be the case. (For reference, I recommend a link, it gets more precedence, e.g.; <link rel="stylesheet" title="supposedly_clean" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="all" /> ).

    The only other thing I can suggest is having http://install4free.wordpress.com/ do a new install. If they run across the same issue they will have the access necessary to troubleshoot/address it.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Keeps going back to default template’ is closed to new replies.