Support » Plugin: Social Reviews & Recommendations » keep the text left-aligned

  • Resolved ThomasGrafikus

    (@walkingon)


    Hi there!
    The text of the reviews appears centre-aligned where it should be left-aligned. http://theflaneurs.com/home-2/
    Strangely, when I install the page in another hosting, the text appears properly left-aligned. http://thomasgrafikus.com/flaneurs-3/
    So, it seems that’s somehow depending on the hosting, de css of the plugin is being overwritten.
    Could you tell me how to ensure that the text remains left-aligned?
    Best, Thomas

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author richplugins

    (@richplugins)

    Hi @walkingon,

    Yes, you are right, seems it’s a conflict with a first site styles.

    Could you add this additional css code to fix the issue?

    .wp-fbrev.wpac { text-align: left !important; }

    It forced text align to left.

    Thanks!

    Thread Starter ThomasGrafikus

    (@walkingon)

    Hi,
    Thank you. I added this additional css. It doesn’t work. Before, the support of the theme told me to add the css below, and it didn’t work neither. It’s like if something stronger force the text to remain center-aligned. Could that come from the hosting?
    Thanks

    .wp-fbrev .wp-facebook-name {
    text-align: left !important;
    }
    .wp-fbrev .wp-facebook-time {
    text-align: left !important;
    }
    .wp-facebook-feedback {
    text-align: left !important;
    }

    Plugin Author richplugins

    (@richplugins)

    Hi @walkingon,

    I think the problem in another. Seems, you didn’t find the right place where you can add this additional css code, because when I’m testing it in Chrome browser, inspector stylesheet, it works fine because it’s absolutely right css selector which must work.

    Please have a look at this screenshot, it’s without the css code:

    It’s after adding the style:

    Thanks!

    Thread Starter ThomasGrafikus

    (@walkingon)

    Hello,
    Yes! I was not adding the css the good way. I was adding it in Appearance / Customize and now I introduced it directly in the page.
    Thank you

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.