WordPress.org

Forums

jwplayer and sundance theme not embedding videos (4 posts)

  1. maksimred
    Member
    Posted 2 years ago #

    I installed Sundance theme by automatic and I have latest version of jwplayer installed and with blissful theme my videos embed and works great, but when I activate sundance theme all of my videos disappear and I get a blank space where player needs to go. I also changed the post format to video. And same result no video embeds

    Any ideas?

    Currently I have blissful theme installed and activated and videos embeds
    http://maxcinemaproductions.com

  2. jeffpurcell
    Member
    Posted 2 years ago #

    What web browser are you using? If you can, install Google Chrome. Then activate the Sundance theme and view your site's home page. Now press F12 and a little window will popup at the bottom. Click the Console tab and see if any errors are recorded. That might be a good place to start.

  3. maksimred
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried using IE, fireFox and chrome, with chrome and I do not get any errors, the issue veries between browser to browser, for example opening my age on IE, jwplayer opens on first video and doesnt open second video, and chrome launches 2nd video and doest show first. take a look for your self,

    http://maxcinemaproductions.com

    I have sundance theme activated.

  4. maksimred
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just switched themes and issue has been resolved. I guess its a bug.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic