WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Just updated to 0.3.7 – now button open in new window

[Resolved] Just updated to 0.3.7 – now button open in new window

  • photoMaldives
    Participant

    @photomaldives

    Hi there, Jimmy.

    I like the plugin – simple, useful and exactly what I was looking for.

    But I’ve just upgraded to 0.3.7 and I noticed my button links are now all opening in a new window. I went to the settings page but this appeared to be the same – ie: ‘Open links in new window?’ is NOT ticked.

    I then ticked this, saved settings – but same problem.
    Unticked, saved – same problem. Here’s the source code when I ‘view page’ in my browser (Chrome) –

    <p style="text-align: right;">[color-button color="blue" href="http://mysite.com/"]Next Page <span style="font-size: 16px;"><strong>&#10140</strong></span> PAGE NAME[/color-button]</p>

    Also, the &#10140 should convert into an arrow like this : ->
    But since the update, the actual &#10140 text is showing on my button now ! (I’ve edited in WP visual and text modes, but this didn’t help).

    I don’t think I’ve done anything wrong – can you take a look, please ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/standout-color-boxes-and-buttons/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • photoMaldives
    Participant

    @photomaldives

    Well I think I’ve sorted the &#10140 character code problem – I can simply paste the actual arrow into the page text editor : ➜
    (Bit of a pain though, cos I have one of these at the foot of every page, so need to go into each one !)

    But my links still seem to be opening in a new tab when they shouldn’t.

    Plugin Author jp2112
    Member

    @jp2112

    Regarding the new window issue, I identified a problem with the code. I will issue an update shortly.

    Regarding the character encoding, you need to add a semicolon after the entity code.

    &#10140 ;

    Note that I have deliberately added a space in the code above, so that it will render. You should remove the space. This should resolve that issue.

    photoMaldives
    Participant

    @photomaldives

    great, thanks for your reply 🙂

    photoMaldives
    Participant

    @photomaldives

    updated plugin, and that seems to have fixed it now – thanks for your quick turnaround. 🙂

    Plugin Author jp2112
    Member

    @jp2112

    Glad to hear it!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Just updated to 0.3.7 – now button open in new window’ is closed to new replies.