WordPress.org

Forums

[resolved] Just not getting permalinks (5 posts)

  1. blakekr
    Member
    Posted 10 years ago #

    I have a hard time understanding the instructional articles. I do have a new version of WP and went in to enable permalinks. I used the suggested tokens and it wrote successfully to my .htaccess file (mod rewrite is on). But WP itself still calls everything using the "?" method. Am I now supposed to go into all the function files and change how it calls things?

    Also, are WP blogs (out of the box) supposed to have a list of recent posts in the sidebar? I have archives and categories, but no recent posts.

  2. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 10 years ago #

    No recent posts, no. A plugin will sort that.

    Where is your site ?

  3. blakekr
    Member
    Posted 10 years ago #

    Currently my WP attempt is staged here:
    http://www.favorideas.com/blog2/wordpress/

    Thanks for your reply, I'll check into the plugin.

    Any hints from the clued on how to finish switching over to permalinks, I'd appreciate. Thanks

  4. skippy
    Member
    Posted 10 years ago #

    I see this URI:
    http://www.favorideas.com/blog2/wordpress/2005/08/25/saving-money-on-wedding-music/

    Try clearing your cache, and then force reloading of the page.

  5. blakekr
    Member
    Posted 10 years ago #

    Oy, you're right. They look perfect now. How very strange; I haven't run into a browser side caching issue in a while. Thank you so much!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.