WordPress.org

Forums

Guest Posts
[resolved] Just installed it, nothing showing up (10 posts)

  1. myroxie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Added the shortcode to my page. Saved it. Viewed it and there was nothing there. Too bad. I'm really looking for a user-submitted post plugin that isn't proprietary.

    http://wordpress.org/extend/plugins/guest-posts/

  2. Babar
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

  3. myroxie
    Member
    Posted 2 years ago #

    I did all that before writing the first time. I installed it normally through WP, made a page called Guest Posts and put the shortcode [guest-posts] on the page. Published it and there was nothing on the page but the page's normal framework. I never got to the thank you page part because there was nothing to thank anyone for. I'm afraid your plugin doesn't work for me. Perhaps it's my theme (Headway), but I don't know why there would be an issue.

  4. Babar
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    http://i.imagebanana.com/img/3047ky1d/GuestPosttest20130113215559.png

    This screenshot is taken form one of my clients site using headway theme.

    I installed it normally through WP, made a page called Guest Posts and put the shortcode [guest-posts] on the page.

    A very silly question, have you activated it?

  5. myroxie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, it was activated. I just reactivated it to prove to myself that it still isn't working. http://lovingadog.com/guest-posts/ Your shortcode is on the page and it is blank. Here's a screenshot of the Visual Editor: http://awesomescreenshot.com/01bssbbaa

  6. Babar
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Don't get what the problem is!
    Maybe any of your plugin is conflicting with Guest Posts.

    Hint: Do you have any other plugin for this task currently installed or any other plugin which use similar shortcode?

    Anyway, what is this in the image on your site? http://i.imagebanana.com/img/ws9phnjm/Selection_010.png

  7. myroxie
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's just the ellipsis for a read more link. It's something that some setting (that I can't find) in my theme is putting in. It's treating the page as if it were a post with an excerpt. It wasn't there the first time I tried to use the plugin. It's not the problem. I just deactivated all my plugins and the problem still exists. I guess I'll have to use Gravity Forms or Formidable Pro. Too bad.

  8. Babar
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Can you contact me personally?
    My mail: alamin at ibabar dot com

  9. Babar
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm marking this as resolved as your problem is now solved.

    If you fetch any issue in future you can create a new topic anytime.

  10. MikeExp
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having exactly the same problem as it seems. Could you post what the solution to myroxie's problem was?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Guest Posts
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.