WordPress.org

Forums

Just another problem installing to subdomain/subfolder (3 posts)

  1. KeithXP
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have a newly created website, and have created a subdomain for the WordPress blog. It is located in a subfolder of the main site \htdocs folder.

    WordPress installs without any errors. I have installed it a few times now (deleting and recreating the database, then re-running the installation), and have tried both http://mydomain.com/blog/wp-admin/install.php and http://blog.mydomain.com/wp-admin/install.php.

    Whatever I do the URL's shown in the Settings>General for WordPress and the Blog are http://mydomain.com/blog. If I change them, I break the installation, can no longer log in and (since it is a new installation) delete the database and have another go.

    I am also testing the Grain theme, and find that images (like the RSS feed image) are not showing (red x placeholder instead).

    I see this topic comes up frequently, but what I have read so far hasn't helped me (a complete newbie to WP).

    thanks

  2. KeithXP
    Member
    Posted 5 years ago #

    I should add for clarity that I want the blog to be accessed with the URL http://blog.mydomain.com

  3. Samuel B
    moderator
    Posted 5 years ago #

    Don't really know what to tell you - I have several blogs in subdomains
    and they set up normally
    maybe get with your host and see why this does not work

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic