• Resolved duck1970

    (@duck1970)


    Hi, I have installed the Site Kit plugin, after linking my account. I have this error on my desktop several times: Data error in Analytics
    The response is not a valid JSON response.
    everything else seems to work fine.
    What should I do to solve this error?
    attached photo link   
    https://www.radiomarcabarcelona.com/goodnews-design/Site_kit.png
    Thanks and regards

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • me too.

    Im my page any links after installing reffer “response is not a valida JSON response”.

    installed the last version. exclusive plugin activated. Theme active with the suggestion of site kit

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @duck1970 Thanks for reaching out and providing details of the error you’re encountering. As this notice can appear in various circumstances please share the following information and we can hopefully determine the cause:

    1. Your Site Health information. You can use this form to share privately if preferred.
    2. Has this just started to occur for you recently? If so share any updates you recall performing regarding themes or plugins.

    Once we have the above we can inspect your setup and provide some troubleshooting steps.

    @hfornazari If you’d like to open your own individual support topic we can work with you individually from there.

    Thread Starter duck1970

    (@duck1970)

    Hello, I have already sent you the form as you request.
    The Data Error problem in Analytics
    The response is not a valid JSON response.
    It happens from the first day you install your plugin. Thank you, I hope your help

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    Thanks for providing the additional details. As you’re using iThemes can you share the setting you have for “iThemes Security -> System Tweaks -> Filter long URL strings“?

    If you have this enabled please disable before then checking your Analytics dashboards once more. Let me know if that allows you to view your dashboards as expected.

    Thread Starter duck1970

    (@duck1970)

    Hi I have disabled in iThemes Security -> System Settings -> Filter Long URL Strings. Now the error message has disappeared, now everything works fine. Thank you very much for your help. Nice job

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    Great to hear it, thanks for the update. If you have any further queries be sure to get in touch. And if you have a moment free be sure to leave your plugin feedback, we’d love to hear how you’re finding the plugin so far.

    Thread Starter duck1970

    (@duck1970)

    ok, thanks, I already made the review. All the best

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    Many thanks! Best of luck with your site going forward.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.