Support » Plugin: Theme My Login » JS not loaded with shortcode

  • Resolved Beee

    (@beee)


    I am using your plugin (with Timber) without any issues so far, but I ran into something where JS is not loaded.

    I have created a page, named profile.
    On that page there’s an ACF repeater with one of the fields being a WYSIWYG field.

    In it I load the shortcode: [theme-my-login default_action=”profile” show_title=”0″ reg_link=”0″]

    but the JS is not loaded as can be seen in this image.

    How can I fix this ?

    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by  Beee.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Jeff Farthing

    (@jfarthing84)

    The profile script is always enqueued. Is another plugin maybe dequeueing it?

    I doubt another plugin is dequeueing it, but will do some more debugging and report back.

    The JS appears to be loaded because it shows in the source code but it’s looks like something is being blocked somehow. There are no errors in my console or in my logs.

    I have deactivated all plugins (that I could without the basics stopping to work) and removed all js, which I think could be involved.

    There’s 1 js file which I can’t remove/deactivate since the change password form is shown in a js dependency.

    This is the js I use (to create tabbed content):

    function openTab(evt, tabName) {
        // Declare all variables
        var i, tabcontent, tablinks;
    
        // Get all elements with class="tabcontent" and hide them
        tabcontent = document.getElementsByClassName("tabbed-content");
        for (i = 0; i < tabcontent.length; i++) {
            tabcontent[i].style.display = "none";
        }
    
        // Get all elements with class="tablinks" and remove the class "active"
        tablinks = document.getElementsByClassName("tab-links");
        for (i = 0; i < tablinks.length; i++) {
            tablinks[i].className = tablinks[i].className.replace(" active", "");
        }
    
        // Show the current tab, and add an "active" class to the button that opened the tab
        document.getElementById(tabName).style.display = "block";
        evt.currentTarget.className += " active";
    }

    I did notice there’s no js/no-js added to the body class of the page I’m showing the form on. Does that matter ?

    Does this info help you anything in pinpointing the issue ?

    Issue is not resolved, but I’ve changed the setup to avoid this issue.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘JS not loaded with shortcode’ is closed to new replies.