WordPress.org

Support

JS causing wait time….

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author kavingray

    @kavingray

    Apologies, this issue will be fixed shortly. Meanwhile you can enter this in options->Advanced->Conditional script load logic.

    !is_home()

    Above disables the plugin scripts on home page.

    I currently use the plugin, on the home site, but I require that is not as slow load wp-ui-script, sometimes it takes up to 4 seconds.
    as I can speed up the loading time?

    I currently use the plugin on my home page, and the script

    ?wpui-script=before&ver=3.6 is taking almost 3 seconds to load. How can I improve load time. Your temporary fix doesn’t seem to work for us since we use it in our home page.

    Hi Kavin,

    WP UI is one of the key plugins that I use in my website. Thanks for such a great plugin.

    wpui-script=before&_=1387284657113 is taking too much time to load for me too. Have you released any update with a fix for this?

    Hope you’ll help soon.

    The file wpui-script=before&_=xxxxxxxxx is loaded even after disabling it on homepage, as suggested by Kavin. I checked the file, it contains only the following, but takes a long time to load:

    var wpuiJQ = jQuery;

    Sadly I had no way other than removing the plugin and opting for another one. Saved around 10 secs of loading time. WP UI is great, but this bug is really annoying. Sorry Kavin, hope you’ll have a fix for the issue soon.

    I too have this same issue. It is really making a huge impact in load time for this site:

    Home

    I don’t use this on the home page. Are you sure the

    !is_home

    disables it on home page? It looks like it enables.

    Thanks

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @jenngood: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

    um, same topic. Same plugin, same issue. I thought you were always supposed to try to find the topic already and not start new threads!

    Sorry if I’m mistaken.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    That is not how these forums work. Please see the section at the link I posted above.

    Same issue here.

    ?wpui-script=before&ver=3.8.1 takes between 15-45 seconds to load and hangs up the page as it is loaded in the header. Is there a fix for this?

    Note: Using WordPress 3.8.1 and wp-ui version 0.8.8

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘JS causing wait time….’ is closed to new replies.
Skip to toolbar