WP Zombaio
[resolved] Join Form Won't Display (4 posts)

  1. Grant Derepas
    Posted 2 years ago #

    Running this plugin for the first time.

    got a page set up with the following shortcodes:

    [zombaio_join align="left" width="300" join_url="https://secure.zombaio.com/?287656198.1804506.ZOM" buttonalign="center"]Pricing[/zombaio_join]
    [zombaio_seal align="right"]

    The Seal loads fine however no form is displayed. Inspecting the page shows it loads just a <p> element in its place.

    In Zombaio the site is setup, approved and in live mode, the join url taken from my pricing structure is correct and works when entered into a new tab.

    Any suggestions?

    EDIT: Discovered that the plugin hides the join form for logged in users. Silly mistake on my part to not check while logged out.


  2. Barry Carlyon
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #


    Was about to ask for a screenshot. But of course yes it hides the registration form to logged in users.

    To test you might find google chromes incognito mode handy.

  3. Grant Derepas
    Posted 2 years ago #

    I've got Firefox, Chrome, Safari and IE9 open for cross-browser testing anyway but thanks for the tip and quick response.

    Oh and thanks for the plugin! Much faster than coding something to work with the base Zombaio script!

  4. Barry Carlyon
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    No problem!

    If you've got any needs/suggestions give me a shout.
    The credits version release is very work in progress at the moment!
    So plenty of wiggle room for features!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Zombaio
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic