WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Jetpack Stats Daily Summary Broken (13 posts)

  1. PCSurgen
    Member
    Posted 3 years ago #

    It last night I recognized that the daily stats and summary is no longer working. Site Stats general page is working fine but when I click on a specific day to receive more in dept information it goes to a page that says... Not Found Sorry, but you are looking for something that isn't here.

    The URL it is looking at is
    http://vaxtruth.org/my-stats/?blog=25963767&day=2012-01-20

    I'm not sure what has happened. I already deactivated then re-activated but to no avail, and it is still not working this morning.

    Is there something else I can do?

  2. Aushiker
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi

    Cannot help but I am getting this same problem without making any known changes. Has been occurring for the last 24 hours.

    Regards
    Andrew

  3. PCSurgen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Aushiker,

    I'm glad to know that we are not the only ones experiencing this problem. It must be some back-end change that was made on the Jet Pack plugin. WordPress HELP!

    Thanks!

  4. simplypixie
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have just noticed this and it is the links that are broken but I cannot see how or where they are generated to fix them.

    When I load the main stats summary page, the ylr is like this and is fine:
    http://www.mydomainname.co.uk/blog/wp-admin/admin.php?page=stats

    However, if I click on This Week for any of the more detailed stats (in this example for top posts and pages), the url is like this
    http://www.mydomainname.co.uk/wp-admin/admin.php?page=stats&view=postviews&summarize&numdays=7&blog=31328616

    When it should be like this (notice the folder /blog/ where my wordpress is installed is missing from the link above
    http://www.mydomainname.co.uk/blog/wp-admin/admin.php?page=stats&view=postviews&summarize&numdays=7&blog=31328616

    Obviously I can get around this and view what I need to by amending the url in the address bar when it gets to the 'page not found' error to just add in the missing /blog/ folder and see my stats but this is not something I want to have to do.

    Please someone look a t fixing this issue (should be fairly quick and simple).

  5. doctorfugazi
    Member
    Posted 3 years ago #

    Chalk up another one. just noticed I am having the same issue. Clicking on statistic details turns up page not found.

  6. Geetar
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same problem here on all my sites

  7. kaelaria
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same prob on all sites starting a couple days ago! NOT cool!

  8. MegaZone
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yeah, this looks like a server side bug in the code that generates the stats graph. The link in each bar int he graph is incorrect.

  9. MelissaBrunet
    Member
    Posted 3 years ago #

    Having the same errors as stated above + 404 error after clicking on "blog followers" for the last 24 hours or so.

  10. doctorfugazi
    Member
    Posted 3 years ago #

    UPDATE: out of the blue all systems are good on both of my sites. totally weird. not complaining, but weird nonetheless.

  11. Aushiker
    Member
    Posted 3 years ago #

    All fixed for myself as well. Thanks to those that sorted the issue.

  12. PCSurgen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Marked as resolved. all is working on my sites as well.

  13. simplypixie
    Member
    Posted 3 years ago #

    Can confirm - the links are now correct and working.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic