WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Jetpack Publicize Suddenly Stopped Displaying Images On Facebook

[Resolved] Jetpack Publicize Suddenly Stopped Displaying Images On Facebook

  • NewsCorpse
    Member

    @newscorpse

    I have been using Publicize for several weeks to post my blog entries on Facebook with no problem. A couple of days ago my posts started showing up on Facebook with the blue Gravatar logo instead of the image in the post. I haven’t changed anything on my posts. However, I think there was a Jetpack update a few days ago.

    Here is a link to my blog post (note the image):
    http://www.newscorpse.com/ncWP/?p=9050
    Here is a link to that post on FB (note there is no image):
    https://www.facebook.com/NewsCorpse/posts/336984469735512
    Here is the image link from my blog post:
    http://www.newscorpse.com/Pix/FoxNews/foxnews-happy-couple.jpg

    If I enter the URL to my blog post manually on FB, the image shows correctly. When I put the blog post URL into FB’s object debugger it also picks up the image correctly. It is just when Publicize posts the article to FB that the image doesn’t show and instead shows the Gravatar logo.

    As I said, this problem just started a couple of days ago. Everything worked fine before that. Was there a change to Publicize in the last update that may have caused this?

    Thanks for any help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘[Resolved] Jetpack Publicize Suddenly Stopped Displaying Images On Facebook’ is closed to new replies.