Support » Fixing WordPress » Jetpack Install Problem

  • Resolved zer0blok

    (@zer0blok)


    [ Moved to the Fixing WordPress sub-forum. ]

    Hi,

    (I’m posting in this forum because i don’t think my problem is with Jetpack as such; rather that the problem with my Site manifests after Jetpack is installed.)

    I’ve installed WP (automatically through my webhost) to http://puprocket.com . I’ve set Permalinks to Custom, and pasted the mod_rewrite code for .htaccess, as instructed on-screen. So far so good. When i install Jetpack, it seems to install and activate; however, it never loads any info, and no changes can be made to it. The following message appears:

    “Recommended features failed to activate. TypeError: Network Error when attempting to fetch resource.”

    Another message appears:
    ” Warning: stripos() expects parameter 1 to be string, array given in /www1/dc9/www.puproket.com/web/wp-includes/formatting.php on line 3774 ”

    I am perplexed because i’ve successfully installed a WP network, with Jetpack and Aksimet installed and working no problems at all (http://eatdogeat.com), in exactly the same way. However, i can’t seem to repeat the process again.

    I’ve been trying to work it out from forums, and have repeated the process many times -each time there’s a problem. (I’ve also been unable to set the site up as a network… ) Something is not quite right with the install /primary settings.

    Thanks in advance for your help
    🙂

    (note: the PupRoket site is not network.)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I am getting the same issue after installing Jetpack: wp-includes/formatting.php on line 3774

    Im getting the same thing.

    wp-includes/formatting.php on line 3774

    So apparently a problem with Jetpack itself, rather than something i have /haven’t done. Jetpack Support are on it, so hopefully resolved soon.

    -Was advised by the engineer to publish one post (my site’s currently empty of any content), as Jetpack sorts itself out then, in some cases.

    Thanks zer0blok — creating a post fixed the issue for me.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Jetpack Install Problem’ is closed to new replies.