WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Jetpack by WordPress.com » [Resolved] JetPack doesn't work, period

[Resolved] JetPack doesn't work, period

  • I installed this on my Licorice theme. Also installed several other wigits. They all work–I disabled them all, and JetPack still does not work. It’s listed in the wigits–but clicking on the “settings” simply brings up a screen for “have feedback on JetPack” and I can’t get to any anything the wigit is supposed to do.

    Yes, I changed to the recommended ‘test’ them, and no change. Yes, I did all the recommendations, and nothing changes. It won’t allow me to deactivate or delete to re-install. It just sits and spins/freezes.

    help, please!

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Jeremy Herve

    @jeherve

    Could you post your site URL here, so I can have a look?

    Screenshots can also help — could you post a screenshot of the Jetpack widget settings, so I can better understand the problem?

    If you want your site URL to remain private, you can also contact us via this contact form:
    Contact

    Thanks for the reply. I ended up asking my server’s tech support to delete JetPack from the server itself. Then I re-installed. Now it works.

    I would have posted this was resolved but every time I try to login here, I need a new password.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] JetPack doesn't work, period’ is closed to new replies.
Skip to toolbar