Support » Plugin: Jetpack by WordPress.com » Jetpack Contact form using an apostrophe

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    I tried to reproduce the issue on a test blog of mine, but the apostrophe doesn’t seem to break the form on my end:
    http://i.wpne.ws/NSsH
    http://i.wpne.ws/NSAn

    Could you make sure that you’re running the latest version of Jetpack? We have made some changes to the Contact form in Jetpack 2.2, and the problem might disappear once you update.

    Thanks.

    I am current. In my case I was using a text area field. The field came through but the textarea label text disappeared. I find strangeness with the forms when I have more than 10 fields and I have edited the form multiple times. Eventually the form breaks between edits. I usually have to switch to text mode and repair the HTML code to get it working again. If I break another one I will forward the URL.

    Plugin Contributor Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    I tried using a Text field, but I couldn’t reproduce the issue either:

    http://i.wpne.ws/NRth
    http://i.wpne.ws/NRy1
    And in the email:
    http://i.wpne.ws/NSRe

    The field came through but the textarea label text disappeared.

    So the form is displayed properly on your site, but the textarea label text doesn’t get emailed to you? Or is the form broken on your site as well?

    Could you post a link to your form here, so I can have a look?

    If you want it to remain private, you can also contact us via this contact form:
    Contact

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Jetpack Contact form using an apostrophe’ is closed to new replies.