WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] jetpack comments not working on my blog

[Resolved] jetpack comments not working on my blog

  • Hi,

    I too am having problems with my comments section since about late July. I was wondering why I wasn’t receiving any comments on my blog posts and I just had a person email me to say that my comments weren’t working. My blog is: http://www.dabblesandbabbles.com.

    When I try to activate it in Jetpack is says it’s activated in a message above yet the icon remains greyed out and continues to say “activate.”

    I’d appreciate any help.
    ~Jamey

    http://wordpress.org/plugins/jetpack/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • When someone tries to leave a comment they get a response saying “Click back and type in the correct password. (Spam Free WordPress)”

    Never mind, I figured it out on my own. Thanks.

    mindthrone

    @mindthrone

    Would you be kind enough to share how you figured it out?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @mindthrone: As per the Forum Welcome, please post your own topic. Posting in an existing topic prevents us from being able to track issues by topic. Added to which, your problem – despite any similarity in symptoms – is likely to be completely different.

    mindthrone

    @mindthrone

    I’m asking for clarification solely on the existing content of the thread. I think it would help other people who stumble on this thread looking for an actual answer rather than “oh, I’ve figured it out for myself, thanks”.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    That really isn’t necessary – especially on a week old topic.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] jetpack comments not working on my blog’ is closed to new replies.