Support » Plugin: Jetpack - WP Security, Backup, Speed, & Growth » Jetpack broke my images

  • Resolved lillypip

    (@lillypip)


    I activated Jetpack and all the images on my site broke. I’ve deactivated it and now many of the internal images work again, but the images on my home page still don’t work.

    I’ve searched the forums and found old (2+ years ago) references to Photon, so I tried re-activating and disabling that, but it didn’t help. I’m scared to just delete Jetpack in case there’s a setting I need to disable first and deleting first permanently breaks things.

    Please help! I need my site working asap.

    Thank you.

    Lilly

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter lillypip

    (@lillypip)

    My header menu is gone throughout my site, too. 🙁

    Thread Starter lillypip

    (@lillypip)

    My comments area was completely broken, too (all buttons gone, no commenting possible) Jetpack broke in excess of €500 of plugins plus core functionality.

    I’ve taken the risk and deleted Jetpack and everything is working again. It’s a shame, since I wanted to try out your new features. D:

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by lillypip.
    Plugin Contributor James Huff

    (@macmanx)

    Volunteer Moderator

    Do the images re-appear if you switch off just “Speed up image load times” or “Enable Lazy Loading for images” at Jetpack > Settings in your site’s Dashboard?

    As for the other items, do they re-appear if you switch off just “Speed up static file load times” at Jetpack > Settings in your site’s Dashboard?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Jetpack broke my images’ is closed to new replies.