WordPress.org

Forums

[closed] Jetpack breaking images (2 posts)

  1. mfcarter
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://yinyangreiki.com/blog/

    When you enter my blog, I have a page that does a short description of the post. When you click on the title or "continue reading..." you get the full post. It's on this full post page that I ran into a problem with Jetpack.

    If I create a post and publish it, then go back and edit the post and insert an image, Jetpack is preventing the new image from showing. It shows either as a broken image or a alt link name depending on the browser that I use. When I click on that the broken image or alt name the image that should show will show on a new page by itself. This is with jetpack enabled. With jetpack disabled the image show as it should.

    I discovered that jetpack was the problem after disabling / re-enabling all Plugins. Different Themes do not make any difference. I would really like to keep jetpack running on the blog.

    Any ideas of what could be causing the problem or what I should do?

    Using WordPress 3.9.1 and Jetpack 3.0.2

    Other plugins:

    Akismet 3.0.0
    count per Day 3.2.10
    Editorial Assistant by Zemanta 1.2.4
    Goo Analytics Dashboard for WP 4.2.20
    Pin it Button for Pinterest 1.0
    Recent Posts Plus 1.0.11
    Repost 4.09
    UpdraftPlus - Bakup/Restore

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic