WordPress.org

Forums

[resolved] JetPack 2.2.5 bug (5 posts)

  1. ExtWP
    Member
    Posted 2 years ago #

    After updating to JetPack ver. 2.2.5, I found 404 responses occurring when notes-widget.min.js sends a GET request to https://widgets.wp.com/languages/ko_KR.json. This occurs only on the admin page, and is detectable via console.
    I doubt that it's a browser specific issue, but I'll post my browsing environment anyway. I use chrome 26.0.1410.63 on Ubuntu.
    Anyone have any ideas about why this is happening?

  2. GabLeRoux
    Member
    Posted 2 years ago #

    Having the same issue here. It's not breaking any layout and doesn't seem to slow down the site, but it's the only 404 I get on my dashboard.

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) https://widgets.wp.com/languages/fr_FR.json?v=20130528

    It's not a browser specific or environment specific issue. Using OS X and tested with chrome 27.0.1453.93 and firefox 21.0

    JetPack! You should fix this or put those languages json file back to their place! :P

  3. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    The JetPack people will not see this thread - as it is not posted on their sub-forum - try here:

    http://wordpress.org/support/plugin/jetpack

  4. GabLeRoux
    Member
    Posted 2 years ago #

    indeed thanks,
    (google sent me here eheh)

  5. ExtWP
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks! will check out the jetpack sub-forum.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic