Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » Javascript, Non-AMP link, Bugs

  • Resolved My247restore

    (@my247restore)


    Javascript and tags seem to be most everyone’s issues.

    I was able to get amp validator to pass fixing a hosting issue on cpanel, however, google is still finding User-authored JavaScript on all my amp even though both validator and google amp test say its good…

    My list of bugs still affecting:

    1) User-authored JavaScript found on page (Critical issue)

    2) Pages/ posts are converting to amp on mobile when clicking on them but are not being registered as amp on the serps. Also they breifly give a 500 error but still go to page?

    3) Non-AMP link in Header not showing up even though its selected in header settings.

    I’ve tried to disable Really Simple SSL plugin and did javascript redirect but this did not do it.

    I’m at a loss here so I’m gonna have to rollback to 0.9.86.2 for now until the fixes.

    • This topic was modified 2 years, 5 months ago by My247restore.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello @my247restore

    Can you please update the plugin to the latest version so I can check the issues you are facing and solved it for you.

    GSC started dropping issues and populating the amps again after going back to 0.9.86 version so it’s definitely something in the newer update.

    I am now back at v0.9.95 so you can check the issues.

    As far as the javascript here is one thing I noticed although amp test and validator don’t pick it up but GSC does.

    v0.9.95

    <script type='text/javascript' async src='https://cdn.ampproject.org/v0.js'></script> <script type='text/javascript' src='https://cdn.ampproject.org/v0/amp-anim-latest.js' async custom-element="amp-anim"></script> <script type='text/javascript' src='https://cdn.ampproject.org/v0/amp-accordion-0.1.js' async custom-element="amp-accordion"></script> <script type='text/javascript' src='https://cdn.ampproject.org/v0/amp-lightbox-0.1.js' async custom-element="amp-lightbox"></script> <script type='text/javascript' src='https://cdn.ampproject.org/v0/amp-form-0.1.js' async custom-element="amp-form"></script> <script type='text/javascript' src='https://cdn.ampproject.org/v0/amp-analytics-0.1.js' async custom-element="amp-analytics">

    v0.9.86

    <script custom-element="amp-anim" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-anim-0.1.js" async></script> <script custom-element="amp-accordion" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-accordion-0.1.js" async></script> <script custom-element="amp-lightbox" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-lightbox-0.1.js" async></script> <script custom-element="amp-form" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-form-0.1.js" async></script> <script custom-element="amp-analytics" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-analytics-0.1.js" async></script> <script src="https://cdn.ampproject.org/v0.js" async></script>

    ampproject.org is showing java in the source. Maybe part of the issue?

    As far as the non-amp link I’m not sure whats wrong with that. It just directs right to the non-canonical page again. Seperate issue.

    Anyhow your help is appreciated on this.

    GSC started dropping issues and populating the amps again after going back to 0.9.86 version so it’s definitely something in the newer update.

    I am now back at v0.9.95 so you can check the issues.

    As far as the javascript here is one thing I noticed although amp test and validator don’t pick it up but GSC does.

    v0.9.95

    javascript “showing” in ampproject

    v0.9.86

    “not showing” javascript in ampproject`

    Maybe part of the issue?

    As far as the non-amp link I’m not sure whats wrong with that. It just directs right to the non-canonical page again. Seperate issue.

    Anyhow your help is appreciated on this.

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello @my247restore

    Are you still using the latest version?

    Because I have checked your website and there is no javascript error is occur.
    also, The non-amp link appears in the footer.

    Can you please send me the exact URL where you are facing javascript error in the latest version.

    @ampforwp

    Everything seems to be good now with ampproject no longer showing java.

    Thank you for the timely fixes.

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello @my247restore

    Glad to hear that your issue gets fixed.

    if you like our plugin then please share your review with us, our team really appreciated that.

    you can use this link to share your review:
    https://wordpress.org/support/plugin/accelerated-mobile-pages/reviews/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Javascript, Non-AMP link, Bugs’ is closed to new replies.