Support » Plugin: Custom Sidebars - Dynamic Widget Area Manager » Javascript error in admin area

  • Resolved c8000

    (@c8000)



    Hi,
    I have a local MAMP installatation (PHP 7.2.8). When I try to configure a custom widget and the modal window of the plugin opens, I receive a javascript error and the loading animation continues forever, both in Chrome and Firefox.

    The complete error in the console is

    functions-admin.min.js?ver=1.6.5:1 Uncaught TypeError: g.data.indexOf is not a function
        at HTMLDocument.<anonymous> (functions-admin.min.js?ver=1.6.5:1)
        at HTMLDocument.dispatch (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,wp-pointer,jquery-ui-core,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jqu&load[]=ery-ui-draggable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialog,utils,jquery-ui-sortable,underscore,wp-util,jquery-ui-progressbar,backbone,sh&load[]=ortcode,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=4.9.8:3)
        at HTMLDocument.r.handle (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,wp-pointer,jquery-ui-core,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jqu&load[]=ery-ui-draggable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialog,utils,jquery-ui-sortable,underscore,wp-util,jquery-ui-progressbar,backbone,sh&load[]=ortcode,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=4.9.8:3)
        at Object.trigger (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,wp-pointer,jquery-ui-core,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jqu&load[]=ery-ui-draggable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialog,utils,jquery-ui-sortable,underscore,wp-util,jquery-ui-progressbar,backbone,sh&load[]=ortcode,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=4.9.8:3)
        at Object.a.event.trigger (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,wp-pointer,jquery-ui-core,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jqu&load[]=ery-ui-draggable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialog,utils,jquery-ui-sortable,underscore,wp-util,jquery-ui-progressbar,backbone,sh&load[]=ortcode,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=4.9.8:9)
        at y (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,wp-pointer,jquery-ui-core,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jqu&load[]=ery-ui-draggable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialog,utils,jquery-ui-sortable,underscore,wp-util,jquery-ui-progressbar,backbone,sh&load[]=ortcode,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=4.9.8:4)
        at XMLHttpRequest.c (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,wp-pointer,jquery-ui-core,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jqu&load[]=ery-ui-draggable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialog,utils,jquery-ui-sortable,underscore,wp-util,jquery-ui-progressbar,backbone,sh&load[]=ortcode,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=4.9.8:4)

    Can you point me into any direction as to where the problem might be? Do you need further information?

    Thank you

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Nastia – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hello @c8000

    Hope all is well!

    I’ve tested the plugin on my end with PHP 7.2.11 and could not reproduce this JS error. Please make sure there is no conflict with another plugin.

    Deactivate all the other plugins, besides Custom Sidebars and see if you can replicate the same erorr.

    If all is well, start activating one plugin at a time, until the issue will be back. This way you will know which plugin is the culprit. Please test for a conflict with an active theme if the error still is showing up with all the other plugins deactivated.

    Let us know how it went!

    Cheers,
    Nastia

    Hello,
    thank you for your response. I followed your advice and could narrow down the error. There is some compatibility issue with the Perfect Woocommerce Brands Plugin (https://wordpress.org/plugins/perfect-woocommerce-brands/). If I deactivate that plugin everything is well.
    I’ll let the author of the other plugin no about the issue.

    Thank you

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.