Support » Plugin: NextScripts: Social Networks Auto-Poster » January 14, 2014 – Twitter stopped working? – Solution here

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • 3.1.1 is throwing up this error when attempting to post to Facebook

    Warning: Illegal offset type in /home/famfilms/public_html/newsite/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/apis/facebook.php on line 905
    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-01-15 20:08:21 [Error] => [ERROR] (#100) actions should be a JSON-encoded dictionary with "name" and "link" keys
    )

    same problem for me when trying to post to facebook..

    is there any solution for this?

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    I am having this same issue after the update – it’s updating twitter, google+,and pinterest but not facebook

    Updated to 3.1.2:

    Error log while trying to post to social media account:

    [2014-01-16 09:38:06] - [Error] [Twitter - MYWEBSITE] - -=ERROR=- Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-01-16 16:38:05 [Error] => Resp: {"request":"\/1.1\/statuses\/update.json","error":"Read-only application cannot POST."}| Error: | MSG: Facebook Test - http://www.mywebsitehere.com/blog/facebook-test/ ) | PostID: 154 - Facebook Test |im
    [2014-01-16 09:38:05] - [Error] [Facebook - MYWEBSITE Facebook] - -=ERROR=- Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-01-16 16:38:05 [Error] => No Auth Token Found ) | PostID: 154 - Facebook Test |im

    Next to my accounts in red it says:

    Attention required. Unfinished setup

    If I try to edit the settings of my facebook or twitter account, I get an error in Firefox Console:

    ReferenceError: doGetHideNTBlock is not defined

    This was all working last month. Added a post yesterday it doesn’t work. Today, after updating, my posts are still not working.

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    enchantedillusions,

    Twitter error: The answer is in the FAQ – #3.1:
    http://www.nextscripts.com/support-faq/#q31

    Facebook error: The answer is in the FAQ – #4.13:
    http://www.nextscripts.com/support-faq/#q413

    “doGetHideNTBlock is not defined” problem:

    You have old .js file stuck in your browser cache. Please refresh the page several times to get it updated or just clean your cache.

    Next time please create new topic. Your problems are not related to the update and “Twitter ‘January 14” API changes’ problem referenced in this topic.

    BTW – Thanks for the super fast updates and fixes – the second update (3.1.2?) fixed it.

    Help Me!!!! 🙁
    Submit test error:
    Testing …

    Array
    (
    [pgID] =>
    [isPosted] => 0
    [pDate] => 2014-01-22 08:09:02
    [Error] => Error: 403 | Invalid Login
    )
    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-01-22 08:09:02 [Error] => Error: 403 | Invalid Login )

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    hoannguyen92 this forums require a new thread for a new(different) problem.

    What network is this for?

    Y:[2014-01-31 14:24:02] – [Error] [Twitter – VPML-T] – Could not get image (http://vidyaprakashan.com/wp-content/uploads/2014/01/xxxyyy.jpg), will post without it – Error:WP_Error Object ( [errors] => Array ( [http_request_failed] => Array ( [0] => connect() timed out! ) ) [error_data] => Array ( ) ) | PostID: 5347

    This error is there everytime i post, when i post with Manual option there is no error but on automatic posting this error is there

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    vidya_mrt Your problem has nothing to do with this thread. Your answer is in the FAQ – #4.10: http://www.nextscripts.com/support-faq/#q410

    medyaci

    (@medyaci)

    Array ( [0] => Array ( [date] => 2014-03-02 16:16:11 [act] => Error [msg] => -=ERROR=- Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-03-02 14:16:11 [Error] => No Auth Token Found ) [extInfo] => [type] => E [nt] => FB – SohbetCeLL ) )

    Problem ?

    medyaci

    (@medyaci)

    [useFBGURLInfo] => 1
    [rpstDays] => 0
    [rpstHrs] => 0
    [rpstMins] => 2
    [rpstOn] => 1
    [rpstRndMins] => 0
    [rpstPostIncl] => 1
    [rpstNxTime] => 1393782779
    [rpstType] => 2
    [rpstTimeType] => A
    [rpstFromTime] =>
    [rpstToTime] =>
    [rpstOLDays] => 30
    [rpstNWDays] => 365
    [rpstOnlyPUP] => 0
    [nxsCPTSeld] => a:2:{i:0;s:4:”post”;i:1;s:4:”page”;}
    [fltrsOn] => 0
    [tagsSel] =>
    [tagsSelX] =>
    [rpstBtwDays] => Array
    (
    )

    )
    WP_Error Object
    (
    [errors] => Array
    (
    [http_request_failed] => Array
    (
    [0] => couldn’t connect to host
    )

    )

    [error_data] => Array
    (
    )

    )

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    medyaci

    According to the rules of this forum you must open a new thread for any new problem. Why exactly you have your problem posted in 3 completely unrelated threads?

    This is despite a fact that answer to your “problem” is located in the FAQ for more then a year.

    medyaci

    (@medyaci)

    nextscripts
    Why not now able to help. I do not know english and I do not have knowledge of the rules. If you was going to have to help me now?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘January 14, 2014 – Twitter stopped working? – Solution here’ is closed to new replies.