WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » I`ve just upgraded..

I`ve just upgraded..

  • or so I think. I pressed aut upgrade. No OK message was shown. it seemed like it stopped and a sort of strange message was shown below “users”. Well I thought it went fine but now I see it says (the browser) “done, but with errors on page”

    What`s wrong then?

    btw the text widgets are now editable!!!!

    Btw I forgot to switch to the default theme before upgrading. Is this important?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hi,

    Redo the upgrade and then disable all the plugins..once you have done with these…upgrade wordpress either manually or automatically upgrade

    Thanks,

    Shane G.

    Moderator Samuel Wood (Otto)

    @otto42

    WordPress.org Tech Dude

    Don’t “redo” an automatic upgrade. If you think it failed, then upgrade manually immediately.

    The plug in
    jQuery Lightbox For Native Galleries
    seems to be the problem! I deactivated them all and the error occured on the Lightbox pluin.

    Line 51, intiger 4 is the message. Supposed ….something it says

    Ryan S

    @ryan_accuwebhosting

    Do you have the backup??
    Restore it..
    Manually upgrade the blog using steps mentioned here:

    http://codex.wordpress.org/Upgrading_WordPress

    Anyone else having problems with jQuery Lightbox For Native Galleries??

    And how do I make Nggalery work again?

    jQuery Lightbox and jQuery Lightbox for Native Galleries do not seem to want to play together well in WP2.8, as I found out tonight. I de-activated the former, and the gallery one worked fine again. However, my single shots no longer have any lightbox effect.

    Check out this post.
    rcarbaugh<><

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘I`ve just upgraded..’ is closed to new replies.