WordPress.org

Forums

Iframe Preserver
[resolved] itunes iframe (5 posts)

  1. Awinad
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    I realized, that it works only partially for itunes widget iframes...

    Typical example:
    <iframe src="http://widgets.itunes.apple.com/widget.html?c=us&brc=FFFFFF&blc=FFFFFF&trc=FFFFFF&tlc=FFFFFF&d=Songs%20anh%C3%B6ren&t=Anna%20Rosinelli&m=song&e=song&w=250&h=300&ids=422000278,422000284,422000288&wt=playlist&partnerId=&affiliate_id=" frameborder=0 style="overflow-x:hidden;overflow-y:hidden;width:250px;height: 300px;border:0px"></iframe>

    If I remove the parameters in the src-URL, the iframe works...
    Any idea why this is?

    Any help is appreciated...
    Awinad

    http://wordpress.org/extend/plugins/iframe-preserver/

  2. Awinad
    Member
    Posted 2 years ago #

    Adblock blocked it :))
    Shame on me

  3. filete
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Awainad,

    I am also trying to use this plugin for iTunes iframe, but does not show mw anything,
    and I don´t have any plugin for block ads.
    Can you give me some advice why isn´t working?

  4. Awinad
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi filete

    Maybe you need to give some more details or an example link..
    I used custom fields to add the itunes iframe to a sidebar widget.

  5. filete
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, thanks for reply.

    I am working on a new music publication that have albums reviews, and so the idea is to have the iTunes album playlist widget on each record.
    I am not trying to use on a sidebar but paste on each post (record review), and for example using this iframe code that I got from iTunes:

    <iframe src="http://widgets.itunes.apple.com/widget.html?c=us&brc=F7F6F0&blc= F7F6F0&trc=F7F6F0&tlc=F7F6F0&d=&t=&m=music&e=album&w=250&h=300&ids=206190472&wt=discovery&partnerId=&affiliate_id=" frameborder=0 style="overflow-x:hidden;overflow-y:hidden;width:250px;height: 300px;border:0px"></iframe>

    I have follow the plugin creator instruction video, so inside the post:

    [field name = iframe]

    and then on custom field i just select key as iFrame and paste the itunes code.
    Trying the shortcut both on post "visual" or "html" makes no difference.
    And like you did, if i just use the url address without the parameters it shows.

    Any idea what can be wrong? I am using a very customize theme that I have made from other example, so maybe there´s some problems with the custom fields not working for this?

    Thanks again

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Iframe Preserver
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.