WordPress.org

Forums

Sell Media
[resolved] Item Page Display Alignment Issues (9 posts)

  1. brianshore
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    My items do not seem to be displaying properly on the purchase page. The picture as moved out of the theme's layout and all the way to the left side of the screen. This the same in Chrome and Explorer.

    http://www.brianshore.co.uk/?sell_media_item=pier-into-the-sunset-digital-download

    Any help would be appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/sell-media/

  2. Zane Matthew
    Member
    Posted 2 years ago #

    Brian,

    There seems to be theme compatibility issues with your current theme and sell media. I'd suggest testing with the default WordPress theme 2012.

  3. brianshore
    Member
    Posted 2 years ago #

    It does work in the default theme.

    Its a shame because I really like the plugin and it does say that it 'works with any WordPress theme'

  4. brianshore
    Member
    Posted 2 years ago #

    Update

    My theme author has been very helpful and has provided a custom css solution. It was something to do with the wrapper the sell-media code was contained in which I dont fully understand.

  5. Zane Matthew
    Member
    Posted 2 years ago #

    Glad you everything is working!

  6. cmorsey
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Brian, I am having the same issue. Could you tell me what you had to do to rectify the issue?

    Would be hugely appreciated. Many thanks.

  7. brianshore
    Member
    Posted 2 years ago #

    My theme provides a box for custom CSS and the theme author provided this code.

    .sell-media {width:940px;margin:0 auto;}

    As stated I dont really understand it, but it worked. I hope you find this useful.

    Brian

  8. cmorsey
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for getting back to me Brian! That should do the trick!

  9. xsaintd
    Member
    Posted 2 years ago #

    thanks brianshore for sharing the CSS code, I was having the same problem and putting it in my theme's "Custom CSS" field fixed the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Sell Media
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic