WordPress.org

Forums

WordPress Landing Pages
It won't save! (Issue solved) (11 posts)

  1. Mike Davis
    Member
    Posted 1 year ago #

    I got really excited about this. But when I go in to try and make a new A/B split test page, nothing saves.
    Bummed.

    Update: David - Thanks for working with me on this.

  2. David Wells
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I can assure you the plugin works.

    It sounds like a plugin/theme conflict you are having specific to your instance

    To test for a theme conflict:

    1. Activate default Twenty Ten, Eleven, Twelve, or Thirteen theme
    2. Check to see if the issue still occurs
    3. If the issue does not occur after having activated the default "Twenty" theme, your theme is causing a conflict with landing pages.

    To test for a plugin conflict:

    1. Deactivate ALL plugins
    2. Activate Landing Pages
    3. Check to see if the issue occurs

    If the issue does not occur, one (or more) of your plugins is causing a conflict with Landing Pages.

    To determine which plugin(s) is causing the conflict, follow these steps:

    1. Activate each plugin one by one
    2. Check to see if the issue occurs after each plugin is activated
  3. David Wells
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Any updates here?

  4. Mike Davis
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK. I did activate twenty fourteen theme. No Change.
    I can check for conflict but this is test site with nothing on it so I don't have much in the way of potential conflicts.
    Could there be a permissions issue somewhere?
    I will say i tried it on a client's site on a different server with no problem.
    I really love this plugin.
    If I can get it to work on the server in question that will affect many other sites I run so I am very motivated.
    I can and would be happy to give you FTP into that site or let you get any info you might need. Like I said it's a test site so nothing sensitive on it.

  5. David Wells
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Did you deactivate all other plugins on your site?

    If your theme isn't the problem, it is most likely another plugin

  6. Mike Davis
    Member
    Posted 1 year ago #

    See below for answer. I double posted.

  7. Mike Davis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmm. I have deactivated all plugins, including Akisimet.
    The demo looks to be saving now.
    I will test some more and get back to you. Thanks for helping me troubleshoot so far here. I obviously need to have certain plugins so IU wil add in one by one and see what happens.

  8. Mike Davis
    Member
    Posted 1 year ago #

    It looks like if I deactivate ALL the plugins I had, then reactivate the ones I had, it works.

    Any way I can change my star rating?

  9. David Wells
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You can change your review by heading to: http://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/landing-pages#postform

    Thanks for updating this. Sorry something else is giving you troubles.

  10. David Wells
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey Mike,

    Can you update the review or delete it, since the problem is solved?

    Many thanks,
    David

  11. David Wells
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey mike,

    Can you please reverse or delete this review.

    Thank you

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress Landing Pages
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.