Support » Plugin: LiteSpeed Cache » It looks like the user just isn’t logged in on the home page.

  • Resolved ozcanerdal

    (@ozcanerdal)


    Hi,

    I must say, I searched a lot of answer for this issue on the Internet, but did not find an answer.

    – When the user is logged in on the home page, it looks like they are not logged in on the home page only. But on the other pages seems logged.

    You can test this information:
    [redacted]

    Sincerely…
    Özcan Erdal

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Moderator Steven Stern (sterndata)

    (@sterndata)

    Forum Moderator & Support Team Rep

    @ozcanerdal

    Please don’t offer to send or post logon credentials on these forums:

    https://wordpress.org/support/guidelines#the-bad-stuff

    You can contact the author on their own site and, once there, the discussion is between the two of you. However, it is not OK to enter or send site credentials on these forums. We don’t want to encourage others (who are less reputable) to do similar things. It’s a fine line, but one that we need to enforce. Thanks for your cooperation.

    Thread Starter ozcanerdal

    (@ozcanerdal)

    Hi,

    I understood, wont be again, but it was test user.

    Thank you…

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    I just registered account there,but it gives me 400 error when try to login , pleaase verify

    best regards,

    Thread Starter ozcanerdal

    (@ozcanerdal)

    Hi,

    I don’t understood, which page gives 404 error? I can’t give esur information. I tested register with new email, working.

    Please test register with new email…

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    I meant this

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    no…

    don’t mention anything about account , you have been warned once already by moderator

    please bypass the CDN first , I will test again .

    Thread Starter ozcanerdal

    (@ozcanerdal)

    /// don’t mention anything about account , you have been warned once already by moderator //

    🙂 okey, I don’t…

    – now CDN bypass enable…

    Thread Starter ozcanerdal

    (@ozcanerdal)

    Hi,

    Please, Let me know when the test is over, I must enable CDN again.

    Thank you…

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    okay , please turn back on

    and also provide the report number

    you can get it in toolbox -> report -> click “send to LiteSpeed”

    and if you use the wordpress default login page, the /wp-login.php

    does this also happens ?

    Thread Starter ozcanerdal

    (@ozcanerdal)

    – okay, CDN enabled again.
    – Report send LiteSpeed
    – Actually sometimes happens for admin..

    Thread Starter ozcanerdal

    (@ozcanerdal)

    sorry report number: Report number: MQOXFNXZ

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    please create a ticket by mail to support at litespeedtech.com

    we will investigate it further

    Thread Starter ozcanerdal

    (@ozcanerdal)

    Okay, I will…

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘It looks like the user just isn’t logged in on the home page.’ is closed to new replies.